• Oferte-Servicii-Inchiriere-Petreceri-Croaziere-Vacante-Yacht-Bavaria-Cruise46_1
  • Puntea-Terasa-Inchiriere-Petreceri-Croaziere-Vacante-Yacht-Bavaria-Cruise46_5

O zi plina pe yacht. Cât un concediu! O singura zi in largul Marii Negre, mai multe experiente unice!

  • Învățați să conduceți un yacht pentru că la noi nu sunteți doar pasageri, cei membri ai echipajului care pot participa activ la acțiunile de manevrare.
  • Faceți plajă pe puntea superioară a yachtului în briza liniștită din largul mării.
  • Săriți în apă de câte ori vreți pentru o baie răcoritoare. Chiar dacă nu știți să înotați, puteți să vă bucurați de aceeași experiență pentru că vă punem la dispoziție veste de salvare și toate accesoriile de care aveți nevoie să fiți în siguranță.
  • Sărbătoriți un eveniment special – fie că este o zi onomastică, fie sunteți proaspăt căsătoriți sau fie împliniți 10-20-30-40-50 de ani de căsnicie!
  • Întâlniți delfinii din Marea Neagră care, de multe ori, ies la suprafața să salute atunci când cineva trece pe „strada” lor.
  • Admirați litoralul și portul Mangalia din perspectiva unui călător pe mare, total diferită de cea a unui călător prin trafic!
Puntea-Terasa-Inchiriere-Petreceri-Croaziere-Vacante-Yacht-Bavaria-Cruise46_3
Puntea-Terasa-Inchiriere-Petreceri-Croaziere-Vacante-Yacht-Bavaria-Cruise46_1
Oferte-Servicii-Inchiriere-Petreceri-Croaziere-Vacante-Tacht-Bavaria-Cruise46_1crop

Capacitate maxima: 11 locuri de dormit sau 18 pentru plimbare. Orice grup este binevenit!

  • Avem loc destul pentru petreceri private de burlaci sau burlăcițe în largul mării, departe de cluburi și terase aglomerate, sau pentru un teambuilding cu colegii la sfârșit de săptămână. Sau, de ce nu, pentru o nuntă restrânsă cu familia și cei mai buni prieteni!
  • Și mai mult loc va fi pentru o plimbare romantică în doi sub clar de Lună plină sau pentru o minivacanță cu familia, unde cei mici și cei mari pot descoperi fascinanta lume a navigației la bordul unui yacht cu vele, lung de 15 metri.
  • Atunci când vă deplasați în larg, veți fi însoțiti de un instructor profesionist (skipper) care se va asigura continuu ca vacanța dvs. să se desfășoare în deplină siguranță și confort.
PRETURI ÎNCEPÂND DE LA 50 EURO / Persoana

Petrecere pe cinste cu cei mai buni prieteni în largul mării!

SUNATI & REZERVATI 0733164101

CONDITII CAZARE

● Check-in: 12:00 – 15:00 ● Check-out: 10:00 AM ● Plata în numerar  ● Parcare lângă port ● Cazare în cabine ● Internet WiFi gratuit ● Terasă cu vedere la port și mare ● Fără paturi suplimentare

DIVERTISMENT*

● Tururi de plimbare pe Marea Neagră ● Plajă ● Parc acvatic ● Divertisment ● Sporturi: Scufundări, Canoe, Windsurfing ● Pescuit


*Taxă / Costuri suplimentare

Servicii Familie

● Canale de televiziune pentru copii, porți de siguranță pentru copii, capace la priza pentru copii ● Depozitare bagaje ● Schimb valutar ● Seif ● Animalele de companie nu sunt acceptate

Mancare / Bauturi*

● Ciocolată / Biscuiți ● Fructe ● Apă minerală și plată ● Vin / Șampanie ● Mâncare pentru copii  ● Snack bar, Bar, Minibar


*Taxă / Costuri suplimentare